Integra

Het Integra-concept: op maat en aangepast aan uw noden, as it should be…

Destiny is een pure B2B telecomprovider. Met meer dan 2500 bedrijven in onze klantenportfolio zijn wij een challenger maar we hebben wel al heel wat bewezen.

Wij bieden bedrijven communicatieoplossingen op maat. Dit concept noemen we “Integra” en bestaat uit verschillende modules die perfect op uw maat worden samengesteld.

De meeste van onze concurrenten bieden u zaken die u niet nodig heeft of nooit zal gebruiken. Maar u betaalt hier wel voor.

Wij werken anders. Wij komen langs en bekijken samen met u hoe u werkt en hoe we de werking van uw organisatie kunnen verbeteren met onze oplossingen. Voor Destiny is luisteren naar de klant essentieel. Zo kunnen wij u precies aanbieden wat u nodig heeft. Voor nu en voor de toekomst. En we zijn bovendien goedkoper. Dat is telecom… as it should be.

Bel of mail ons en ontdek het verschil.
Heeft uw bedrijf minder dan 50 gebruikers en bent u op zoek naar één totale telecomoplossing? Klik dan hier.

 

Bellen

Lagere minuuttarieven en minder maandelijkse vaste kosten

Wij maken gebruik van ons eigen netwerk en bieden prijzen volgens Europese normen waardoor u tot 50% kan besparen. Daarnaast betalen onze klanten geen hoge vaste kosten voor ISDN, klassieke vaste lijnen en telefoonnummers. Eender welke telefooncentrale kan verbonden worden met onze telefonieoplossing via eender welke technologie, ISDN of SIP.

De beste technologie en hoogste kwaliteit

Omdat we technologieonafhankelijk zijn, kiezen wij de verbinding en telefoonlijnen die het best bij u passen. Onze aanpak is gebaseerd op het perfect begrijpen van uw organisatie zodat we u de beste en meest voordelige telefoniepakketten kunnen aanbieden. En dat zonder te moeten inboeten aan kwaliteit of betrouwbaarheid.

Een perfecte service

Onze helpdesk staat 24/7 voor u klaar. Doordat we ons eigen netwerk beheren, kunnen we u zeer strikte SLA’s bieden. U heeft uw eigen account managementteam. U krijgt al uw telecomkosten helder op één factuur zodat u die in één oogopslag kan nakijken. Dat is makkelijk.

Eenvoudig omschakelen

Wij maken een afspraak en adviseren u over wat u wel en niet nodig heeft. Vervolgens maken we een offerte zodat u kan zien hoeveel u zal besparen. En dan beslist u. Al uw telefoonnummers blijven onveranderd. De meeste van onze klanten schakelen over op het nieuwe netwerk binnen zes weken. Het enige wat verandert is dat u een betere telefonieservice heeft, efficiënter kan werken en een lagere factuur krijgt… as it should be.

Bel of mail ons en ontdek het verschil.
Heeft uw bedrijf minder dan 50 gebruikers en bent u op zoek naar één totale telecomoplossing? Klik dan hier.

Surfen

Geniet van ons netwerk

Ons netwerk is één van de meest betrouwbare in Europa. We bieden de beste SLA’s en hebben een interne, technische B2B helpdesk ter beschikking. We zijn een netwerkonafhankelijke B2B telecomprovider met een dekking in heel België en we kunnen u onze diensten aanbieden over heel de wereld.

Snelheid en prijzen op maat

Niet alleen snelheid evolueert, ook uw behoeften evolueren met het aantal gebruikers en toepassingen. Daarom vinden we dat snelheid schaalbaar moet zijn, net zoals onze prijzen. Onze prijzen worden berekend volgens Europese normen wat veel voordeliger is dan de Belgische standaarden.

Veiligheid voor alles

Een door ons beheerde firewall, redundantie,… als u het nodig heeft, zullen wij ervoor zorgen.

Eenvoudig omschakelen

Wij maken een afspraak en geven advies over wat u wel en niet nodig heeft. Vervolgens maken we een offerte zodat u kan zien hoeveel u zal besparen. En dan beslist u. Wij zorgen voor alles. U hoeft zich nergens zorgen om te maken. U kan rustig genieten van de snelheid van het surfen op het net… as it should be.

Bel of mail ons en ontdek het verschil.
Heeft uw bedrijf minder dan 50 gebruikers en bent u op zoek naar één totale telecomoplossing? Klik dan hier.

 

Uw vestigingen verbinden

Een privé VPN-netwerk om uw vestigingen en werknemers met elkaar te verbinden

Dankzij ons eigen netwerk kunnen we al uw vestigingen en medewerkers zowel in België als in het buitenland met elkaar verbinden. Onze private datanetwerkoplossing is veilig, redundant en zorgt ervoor dat u plaatsonafhankelijk bent. Uw werknemers kunnen waar en wanneer u het wil werken, gegevens raadplegen en toepassingen gebruiken, en dat allemaal aan een zeer hoge snelheid.

Wij beheren uw verbindingen, end-to-end

Ons MPLS-netwerk, gebaseerd op Cisco-netwerkapparatuur, verbindt uw vestigingen, productie-eenheden en mensen. Wij kunnen uw netwerk beheren en onderhouden zodat u zich kan concentreren op uw hoofdactiviteit. Bovendien staat onze helpdesk 24/7 te uwer beschikking.

Oplossingen op maat besparen kosten

Al onze oplossingen zijn op maat gemaakt en gebaseerd op de bandbreedte en SLA’s die u nodig heeft. Dat bespaart u een hoop geld. We kunnen immers de snelheid en bandbreedte aanpassen aan wat u nodig heeft. We bepalen samen welke SLA het best bij u past. Zo betaalt u niet voor oplossingen die u niet nodig heeft of die kunnen vervangen worden door een andere oplossing.

Werk zoals u het wil

De ideale VPN-oplossing is diegene waarbij u niet merkt of u lokaal of op afstand werkt. En dat is… telecom as it should be.

Bel of mail ons en ontdek het verschil.
Heeft uw bedrijf minder dan 50 gebruikers en bent u op zoek naar één totale telecomoplossing? Klik dan hier.

Altijd bereikbaar

Geen hardware, geen onderhoudscontract

Wist u dat de installatie van een lokale PBX al meer dan 5 jaar “passé” is? Toch zijn er telecombedrijven die u nog steeds een nieuwe PBX met een duur onderhoudscontract willen aansmeren. Destiny vindt dat u niet zou moeten betalen voor iets dat u niet nodig heeft.

Unified communications

Het bestaat al enkele jaren, maar het vindt nu duidelijk zijn weg naar bedrijven. Uw werknemers gebruiken het al privé. Unified Communications gaat over communicatie waar en wanneer u het wil en met de tool die u verkiest. UC is een technologie die elke communicatievorm combineert.

Eindeloze mogelijkheden

Faxen vanop uw laptop, uw oproepen die u volgen, uw collega’s informeren waar u bent, … Chat discreet met uw collega’s en los een dringend probleem op terwijl u in vergadering bent.

U kan een gids gebruiken

UC is eigenlijk een soort gereedschapskist met verschillende tools. Wij zullen u helpen bepalen wat u wel en niet nodig heeft. Wat is er nu nuttig voor uw bedrijf en wat in de toekomst. Ontdek hoe UC u kan helpen om efficiënter te zijn… as it should be.

Bel of mail ons en ontdek het verschil.
Heeft uw bedrijf minder dan 50 gebruikers en bent u op zoek naar één totale telecomoplossing? Klik dan hier.

Clouddiensten

Zorgeloze IT

Wij hosten uw data en toepassingen in de cloud. Wij zorgen ervoor dat u continu “up and running” bent, zelfs wanneer er zich een probleem voordoet. Onze techniekers zijn steeds beschikbaar zodat u er zelf geen hoeft te zoeken.

Geen investeringen

Wij beheren uw IT-infrastructuur. U hoeft geen servers meer te kopen, serverruimtes met airconditioning en dure onderhoudscontracten zijn niet meer nodig.

Betaal voor wat je gebruikt

Als wij uw data beheren, betaalt u enkel voor wat u nodig heeft. Geen onbenutte capaciteit meer.

Efficiëntie volgens Destiny

Waarom zou u betalen voor een eigen server waarvan u slechts 60% of minder gebruikt? Waarom zou u het risico lopen om alle gegevens te verliezen wanneer uw server uitvalt? Dankzij haar krachtig netwerk kan Destiny databeheer optimaliseren. Dit betekent lagere kosten en een kleiner risico voor u. Dat is vooruitgang en telecom… as it should be.

Bel of mail ons en we vertellen u er alles over.

Referenties