Ontdek nu onze nieuwe oplossing, SmartMobile. Kies zelf waar en wanneer u professioneel bereikbaar bent, met één vast nummer.

11.500+ tevreden klanten

10.000+ verbonden kantoren

140+ enthousiaste werknemers

15.000+ cloud communicatie gebruikers

150.000+ cloud security gebruikers

Waarom kiezen voor Destiny?

Omdat we veilige, eenvoudige en schaalbare telecom-oplossingen aanbieden vanuit de specifieke behoeften van uw bedrijf.

Werk efficiënt en toekomstgericht

Met Destiny als telecom provider beschikt u steeds over de nieuwste en slimste tools voor een optimale interactie tussen uw medewerkers, zakenpartners en klanten.

Management_Personeel
Eén aanspreekpunt
U heeft één en steeds hetzelfde contact. Iemand die u perfect kent en weet wat u echt nodig heeft. Dat is gemakkelijk, transparant én efficiënt.
Volledige ontzorging
Zorgeloos communiceren zonder technische problemen met een 24/7 service die steeds bereikbaar is.
Steeds up-to-date
U heeft steeds toegang tot de nieuwste en meest performante technologie. Investeringen in hardware hoeven niet meer.
Betaal enkel wat je gebruikt
Bij Destiny betaalt u enkel voor de capaciteit die u gebruikt en nodig heeft. Daardoor bespaart u tot 30% op uw facturen.
Beter samenwerken

Telecom-oplossingen voor (inter)nationaal teamwork. Geen eilanden meer, maar een tijdsbesparend Cloud interactie platform voor al uw medewerkers en vestigingen.

Welke oplossing past best bij uw organisatie?

Met SmartMobile bent u steeds bereikbaar via één vast nummer. U werkt waar en wanneer u zelf wil en hoeft uw privé-gegevens nooit te delen met klanten.

Met Smartfit bent u altijd en zonder zorgen geconnecteerd, perfect afgestemd op uw behoeften. Uiterst geschikt voor innovatieve bedrijven tot 50 werknemers.

Met Integra challengen we de communicatie in uw organisatie en adviseren we een cloud oplossing volledig op maat. Uiterst geschikt voor grotere en meer complexe innovatieve bedrijven.

SmartMobile: 100% mobiel bereikbaar via één vast nummer, waar en wanneer u dat wil

De voordelige SmartMobile-formules zijn exact op de noden van uw werknemers afgestemd. U betaalt alleen voor wat u écht nodig hebt.
  • Vlottere samenwerking met alle collega’s – vast én mobiel
  • Hogere klanttevredenheid
  • Betere balans tussen werk en privé

SmartFit: Altijd geconnecteerd zonder zorgen

SmartFit biedt flexibele formules, perfect afgestemd op uw behoefte. Uiterst geschikt voor innovatieve bedrijven tot 50 werknemers.
  • Keuze tussen 5 bundels
  • Combineert telefonie, internet en Cloud communicatie
  • Zeer kost-efficiënt

Integra: volledig op maat van uw organisatie

Integra biedt de juiste oplossingen voor grotere of meer complexe innovatieve organisaties. Dit met Destiny als challenger en gids aan uw zijde.
  • Oplossingen 100% op maat
  • Op basis van een zeer klantgerichte aanpak
  • Ook voor internationale klanten

Ontdek al onze diensten…

Referenties

Ontmoet onze klanten

We laten graag enkele klanten aan het woord over de uitdagingen die ze met Destiny aangingen. Ontdek hoe we in tal van sectoren steeds een flexibel, en kostenbesparend resultaat weten neer te zetten. Meer nog, ontdek hoe we met hen een echte partner-relatie aangaan… as it should be.
Alli
De Roma
Deschaecht

Lees verder op onze blog

Het laatste nieuws over cloud telecom, technologie en ondernemen. Onze inzichten krijg je er gratis bij.

14 oktober 2019

Traditionele Cloud Telecom spelers voldoen niet langer aan de wensen van de markt en hun werknemers. EASI en Destiny, twee Belgische aanbieders van veilige clouddiensten op de B2B markt, bundelen hun krachten in een strategisch partnership. De samenwerking wordt, naast een sterke strategische en technologische overeenkomst, gesloten op basis van de gemeenschappelijke waarden en een opvallende cultural fit.

08 oktober 2019

Nu we met zijn allen zakendoen via het internet en daarbij ook nog eens onze bedrijfsgegevens en -toepassingen zoveel mogelijk in de cloud onderbrengen, kunnen we maar beter over een goede, gegarandeerde internetverbinding beschikken. Of loopt het allemaal zo'n vaart niet?

26 september 2019

Joachim Lauwers heeft bijna twintig jaar ervaring in telecom. "Gedurende ruim tien jaar werkte ik in een context van overnames", stelt hij. "Ik deed verschillende zaken, van operations tot marketing. Ik kwam in contact met de b2c- en de b2b-markt. Bij Tele2-Versatel stond ik in voor de opstart van een b2c-eenheid. Dat was erg boeiend, al was het maar omdat je met een wit blad begint. Maar mijn hart ligt bij business-to-business. Daar kan je meer impact hebben.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws in cloud telecom, technologie en ondernemen