Blog

Het laatste nieuws over telecom, technologie en ondernemen. Onze inzichten krijg je er gratis bij.

20 februari 2020

Snel nog een mailtje beantwoorden op je smartphone of contracten laten ondertekenen via een tablet? Mobiele apparaten zijn onmisbaar geworden in ons werkleven. Dit betekent ook dat de beveiliging van gevoelige informatie heel wat ingewikkelder is geworden.

03 februari 2020

Op 22 en 23 januari 2020 organiseerden wij ons Customer & Partner Event. Tijdens de twee dagen, werden onze klanten en partners geïnspireerd met verschillende Go-to-market workshops, de visie van Destiny in 2020, interessante gastsprekers, Destiny partners en een uitgebreide network avond...as it should be!

28 januari 2020

In de gesatureerde markt van vandaag moeten kmo’s hun positie versterken tegenover alsmaar meer concurrenten.

16 december 2019

Destiny, de Belgische aanbieder van veilige cloudcommunicatieoplossingen voor innovatieve ondernemingen, gaat een alliantie aan met de Franse telecomprovider OpenIP.

09 december 2019

Destiny, de Belgische aanbieder van veilige cloudcommunicatieoplossingen voor innovatieve ondernemingen kondigt aan dat de Nederlandse bedrijven Motto Communications, DSD Business Internet en OZMO cloud communications, die het eerder dit jaar heeft overgenomen, vanaf 1 januari 2020 verder gaan onder de naam Destiny.

26 november 2019

Apax Partners, een in Parijs gevestigde Europese leider in private equity, heeft een overeenkomst getekend met Mentha Capital om hen op te volgen als investeerder in de Destiny Group.

Zoeken op deze blog
Schrijf je in op deze blog

Ontvang het laatste nieuws over cloud telecom, technologie en ondernemen. Onze inzichten krijg je er gratis bij.

Schrijf je in op deze blog

Ontvang het laatste nieuws over cloud telecom, technologie en ondernemen. Onze inzichten krijg je er gratis bij.