Daan De Wever
Destiny Strategie
Gepubliceerd op 06/04/2021 - 10:00

De Klare Kijk van…Daan De Wever: “de organische groei gaat te traag in onze markt, vandaar onze bewuste ‘buy and build’-strategie. Het is eten of gegeten worden.”

Originele Bron : Made In 

De reeks “De klare kijk van Vlaams-Brabantse en Brusselse topondernemers” is terug. Na een eerste reeks in de lente van vorig jaar staan er nieuwe inspirerende getuigenissen klaar. Aflevering 3: Daan De Wever (CEO Destiny). 

1.In economisch moeilijke omstandigheden realiseert Destiny een mooie groei. Waar wil u met het bedrijf naartoe, en hoe lang is die weg nog?

“Onze aspiratie met Destiny vandaag is heel duidelijk. Wij willen een leidende aanbieder en challenger van veilige cloudcommunicatie oplossingen voor kmo’s worden in Europa.  Daarbij willen we in elk land waar we actief zijn, dé referentie cloudtelecom provider zijn. Vandaag zijn we al actief in België, Nederland en Frankrijk. Daar komen op termijn dus zeker nog andere landen bij en wie weet ooit een ander continent. Wij ontwikkelen binnen Destiny onze technologie voor een stuk zelf, dat is een sterkte. Tegelijk zetten we in op een essentiële laag security rond onze diensten, om onze cloudoplossingen op een veilige manier te kunnen aanbieden. Andere belangrijke component is dat we een eigen platform aanbieden, met eigen technologie, waarmee we bedrijven op een ideale manier kunnen helpen connecteren met hun klanten en medewerkers, via diverse kanalen. Daar willen we verder op werken.

Lees het volledige artikel op Made In