Daan De Wever New Business Radio
Destiny Strategie
Gepubliceerd op 30/03/2021 - 10:25

Let's Talk Business met Daan

In Maart moest iedereen plots van thuis werken. Thuiskantoren werden vluchtig ingericht en meetings verplaatsten zich naar de online wereld. Het snelle praatje aan het kopieerapparaat is voorbij en klantenbezoeken zitten er ook niet meer in. Toch is stilzitten geen optie, want hybride werken is here to stay volgens het snel groeiende Secure Cloud Telecom bedrijf, Destiny.

Het is tijd om te kijken naar de long-run bedrijfscommunicatie : Hoe ga je thuiswerken op een duurzame manier faciliteren? Hoe creëer je meer productiviteit, een betere klantervaring en houd je overzicht over alle bedrijfscommunicatie? Dat kom je allemaal te weten tijdens de podcast van Let’s Talk Business, waarin Daan zijn visie deelt vanuit zijn tuinkantoor in Leuven.  

Over de eerste jaren van Destiny tot de omnichannel trein van vandaag

Ik zie bij startups vaak dat de jonge ondernemer de begrenzende factor is op de groei van zijn bedrijf. En dat heb ik zelf ook moeten leren. Ik heb op een moment moeten inzien dat ik met mijn jonge leeftijd niet de geknipte man was om de job van CEO uit te voeren. Toen heb ik de keuze gemaakt om een CEO in dienst te nemen. Dat is misschien wel de beste zet geweest. Hij heeft mij het vak geleerd en zonder hem was Destiny nooit geworden wat het vandaag is. Sterker nog, ik heb ingezien dat het team waardoor je je omringt de belangrijkste asset is voor je bedrijf.