CEO en CTO, Daan en Samuel De Wever bekroond tot jonge topondernemers!

30 april 2015 - Destiny - Destiny in de pers

“Erkenning voor succesverhaal”

Daan en Samuel De Wever van de onafhankelijke Belgische telecom operator Destiny mogen zich voortaan ‘jonge topmanager van het jaar’ noemen. Dat werd op 23 april bekendgemaakt door het netwerk voor topmanagers Top Management.

De broers De Wever mochten deze prijs in ontvangst nemen voor hun zin in ondernemerschap. In 2008 hebben ze het aangedurfd hun eigen bedrijf op te richten: Destiny, gespecialiseerd in private datanetwerken en telecomoplossingen voor bedrijven. Vandaag, 7 jaar later, staan Daan en Samuel aan het roer van één van de snelst groeiende bedrijven binnen de telecomsector met een omzetgroei van 1209% over de afgelopen vijf jaar.

Daan De Wever, managing director bij Destiny: “We staan er soms te weinig bij stil, maar wat begon als een droom, is vandaag uitgegroeid tot een mooi succesverhaal. Deze titel is enerzijds een mooie erkenning, maar anderzijds opnieuw een motivator om te blijven doorgaan. Ook de komende jaren zien we immers nog potentieel om te groeien. Ons verhaal is nog lang niet gedaan.”

Samuel De Wever, CTO bij Destiny: “Deze award is een erkenning voor het hele bedrijf en iedereen die de voorbije jaren heeft meegewerkt aan het succes van Destiny. Onze dank gaat dan ook in de eerste plaats naar al onze medewerkers, klanten en partners die zich dagelijks inzetten voor Destiny.”

Uit een selectie van enkele tientallen kandidaten werden voor de categorieën ‘ceo’ en ‘stichters’ verschillende genomineerden geselecteerd. Vervolgens was het aan een jury, die bestond uit vertegenwoordigers van de economische wereld, om de knoop door te hakken. Die jury ging daarbij vooral op zoek naar ondernemers die erin geslaagd zijn om innovatieve praktijken en technologieën te introduceren in de bedrijfsvoering en de operationele processen.

Schrijf je in op deze blog

Ontvang het laatste nieuws over cloud telecom, technologie en ondernemen. Onze inzichten krijg je er gratis bij.

Delen op
Zoeken op deze blog
Schrijf je in op deze blog

Ontvang het laatste nieuws over cloud telecom, technologie en ondernemen. Onze inzichten krijg je er gratis bij.

Anderen lazen ook

28 december 2017

Wat begon als een start-up telecombedrijf, evolueerde in een recordtijd naar een aanbieder én marktleider in ons land van cloudcommunicatieoplossingen voor innovatieve ondernemingen.

21 maart 2019

Acquisitie kadert in verdere consolidatie op de Belgische markt

05 maart 2018

Destiny, de onafhankelijke Belgische aanbieder van cloudcommunicatie-oplossingen voor innovatieve ondernemingen, breidt zijn telefonieaanbod uit naar Frankrijk, Duitsland, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg