CEO en CTO, Daan en Samuel De Wever bekroond tot jonge topondernemers!

30 april 2015 - Destiny - Destiny in de pers

“Erkenning voor succesverhaal”

Daan en Samuel De Wever van de onafhankelijke Belgische telecom operator Destiny mogen zich voortaan ‘jonge topmanager van het jaar’ noemen. Dat werd op 23 april bekendgemaakt door het netwerk voor topmanagers Top Management.

De broers De Wever mochten deze prijs in ontvangst nemen voor hun zin in ondernemerschap. In 2008 hebben ze het aangedurfd hun eigen bedrijf op te richten: Destiny, gespecialiseerd in private datanetwerken en telecomoplossingen voor bedrijven. Vandaag, 7 jaar later, staan Daan en Samuel aan het roer van één van de snelst groeiende bedrijven binnen de telecomsector met een omzetgroei van 1209% over de afgelopen vijf jaar.

Daan De Wever, managing director bij Destiny: “We staan er soms te weinig bij stil, maar wat begon als een droom, is vandaag uitgegroeid tot een mooi succesverhaal. Deze titel is enerzijds een mooie erkenning, maar anderzijds opnieuw een motivator om te blijven doorgaan. Ook de komende jaren zien we immers nog potentieel om te groeien. Ons verhaal is nog lang niet gedaan.”

Samuel De Wever, CTO bij Destiny: “Deze award is een erkenning voor het hele bedrijf en iedereen die de voorbije jaren heeft meegewerkt aan het succes van Destiny. Onze dank gaat dan ook in de eerste plaats naar al onze medewerkers, klanten en partners die zich dagelijks inzetten voor Destiny.”

Uit een selectie van enkele tientallen kandidaten werden voor de categorieën ‘ceo’ en ‘stichters’ verschillende genomineerden geselecteerd. Vervolgens was het aan een jury, die bestond uit vertegenwoordigers van de economische wereld, om de knoop door te hakken. Die jury ging daarbij vooral op zoek naar ondernemers die erin geslaagd zijn om innovatieve praktijken en technologieën te introduceren in de bedrijfsvoering en de operationele processen.

Schrijf je in op deze blog

Ontvang het laatste nieuws over cloud telecom, technologie en ondernemen. Onze inzichten krijg je er gratis bij.

Delen op
Zoeken op deze blog
Schrijf je in op deze blog

Ontvang het laatste nieuws over cloud telecom, technologie en ondernemen. Onze inzichten krijg je er gratis bij.

Anderen lazen ook

30 november 2015

Destiny behaalde de titel 'Meest Beloftevolle Onderneming van het Jaar' op de prijsuitreiking van EY.

08 oktober 2019

Nu we met zijn allen zakendoen via het internet en daarbij ook nog eens onze bedrijfsgegevens en -toepassingen zoveel mogelijk in de cloud onderbrengen, kunnen we maar beter over een goede, gegarandeerde internetverbinding beschikken. Of loopt het allemaal zo'n vaart niet?

26 september 2019

Joachim Lauwers heeft bijna twintig jaar ervaring in telecom. "Gedurende ruim tien jaar werkte ik in een context van overnames", stelt hij. "Ik deed verschillende zaken, van operations tot marketing. Ik kwam in contact met de b2c- en de b2b-markt. Bij Tele2-Versatel stond ik in voor de opstart van een b2c-eenheid. Dat was erg boeiend, al was het maar omdat je met een wit blad begint. Maar mijn hart ligt bij business-to-business. Daar kan je meer impact hebben.