Doorschakelen naar je collega’s was nog nooit zo makkelijk

De cloud-based telefooncentrale die het ritme van je service volgt

Beschik je over een klassieke telefooncentrale? Dan merk je dat die weinig flexibel is en soms voor stroeve communicatie zorgt. Want is je collega op de baan niet bereikbaar? Dan moet je klant hem terug bellen of een boodschap nalaten.

Gevolg? Lange responstijden die je klantendienst niet ten goede komen. En je ict-collega, die heeft toch iets beters te doen dan dure hardware te onderhouden? Kies liever voor cloud-based telefonie.

Service verbeteren, kosten verlagen

Met een cloud-based telefooncentrale krijgt je klant een collega aan de lijn – waar die ook is. Want je schakelt vlot of automatisch door tussen je mobiele lijn en kantoor. Plus: je houdt professioneel en privé prettig gescheiden. Ook al bel je mobiel, je klant ziet één vast nummer – dat van je bedrijf. En het onderhoud of de updates? Die doen wij voor jou.

Weten wat cloud-based telefonie voor je kan betekenen?
Wij screenen je huidige telecom infrastructuur en geven je advies.
Vraag gratis een audit aan.

Waarom overschakelen op cloud telefonie?

Zo geeft cloud-based telefonie je voorsprong

Waarom jij je klassieke telefooncentrale best vervangt door een cloudoplossing? Met de Destiny e-gids vergelijk je hardware- met cloud-based telefooncentrales, en ontdek je of én wat je met cloud communication wint en bespaart.  

  • Vergelijking klassieke vs cloud-based telefonie
  • Hoe werkt een cloud-telefooncentrale?
  • Wat is het kostenplaatje en hoeveel bespaar je?
  • Wat zijn de gevolgen voor je klantendienst?
  • Hoe ga je om met onderhoud en updates?

Cloud-telefonie: vlotte interactie met klant en collega

Reken op de veilige en schaalbare cloud telecom-oplossingen – aangepast op jouw unieke behoefte. Met Destiny communiceer je soepel en efficiënt met je medewerkers, zakenpartners en klanten. En bovendien bespaar je kosten. 

Oplossing op maat
Geen pakketformules. Met onze telecom-audit krijg je een cloudtelecom-oplossing, optimaal én schaalbaar op jouw maat. Zo betaal je alleen voor wat je echt nodig hebt. 
Voordelig en krachtig

Je cloud-based telefooncentrale heeft alle functionaliteiten van een klassieke. Maar dan zonder de kopzorgen of kosten ervoor.

Volledige ontzorging
Gedaan met technische problemen of duur onderhoud. Dankzij onze 24/7-service communiceer en onderhoud je zorgeloos.

Ontdek hoe we met hen een echte partnerrelatie aangaan… as it should be.

“Een belgische KMO die zegt ‘The sky is not the limit’ en zo denken wij dus ook, dus een fantastische match tussen Destiny en X-treme Creations.” Suyin Aerts – General Manager X-treme Creations
DEZE MERKEN DEDEN AL BEROEP OP DESTINY