Aangepaste diensten

Heb je onlangs een nieuwe dienst aangevraagd of gewijzigd?

Dan zal je factuur hoogst waarschijnlijk een aanpassing kennen.

Is er een stijging in je factuur?

Dan heb je hoogstwaarschijnlijk een nieuwe Destiny dienst toegevoegd aan jouw contract.

We rekenen de nieuwe dienst aan vanaf de dag van installatie, pro rata voor diezelfde maand waarin de installatie gebeurd is. De volgende maand wordt het totaalbedrag aangerekend.

Een voorbeeld

Je bestelt begin januari 10 nieuwe Destiny Mobile SIM kaarten, aan € 10 per SIM kaart. Deze kaarten worden geactiveerd op 16 januari.

Begin februari ontvang je dan jouw factuur voor februari (de maand die zal komen) met je huidige diensten, plus een stijging van €100 voor de nieuwe mobiele dienst.

Je ontvangt ook een extra aanrekening van € 48 voor de in gebruik name van de 10 SIM kaarten voor een periode van 15 dagen in januari (€ 100 gedeeld door 31 dagen, maal 15 resterende dagen).

Is er een daling in je factuur?

Dan heb je hoogstwaarschijnlijk een Destiny dienst geannuleerd of verminderd aan jouw contract.

We factureren het nieuwe, gedaalde bedrag aan het begin van de volgende maand en je ontvangt van ons een credit nota voor het aantal dagen dat je deze dienst niet meer hebt gebruikt in de vorige maand.

Een voorbeeld

Begin januari zeg jij één vestiging op met een Destiny SmartFit internetlijn van € 85,00. Je accountmanager maakt een opzegdocument op en op 16 januari zetten onze techniekers deze lijn effectief stop.

Begin februari ontvang je dan jouw factuur voor februari (de maand die zal komen) met je huidige diensten, verminderd met de € 85 van de Destiny internetlijn.

Je ontvangt ook een credit nota van € 41 voor het niet in gebruik nemen van de Destiny lijn op de geannuleerde vestiging voor de resterende 15 dagen van januari (€ 85 gedeeld door 31 dagen, maal 15 resterende dagen).

Komt de aanpassing niet door in je factuur?

Dan kan je ons dit steeds laten weten via finance@destiny.be . Wij controleren dit samen met jou en maken het zo snel mogelijk in orde.