Destiny, Beloftevolle Onderneming van het Jaar 2015, trekt nieuwe investeerder aan

25 mei 2016 - Destiny - Bedrijfsbeheer, Destiny in de pers

Extra fondsen Mentha Capital ondersteunen concrete overnamestrategie

Destiny, de Belgische cloud telecomoperator, trekt Mentha Capital, een onafhankelijke private equity maatschappij, aan als investeerder. Dankzij deze extra fondsen wil Destiny zijn verdere penetratie in België en internationale groei ambitie snel concreet vormgeven.

Ook al opereert Destiny in een zeer competitieve telecomsector, zijn ze er in geslaagd om, sinds hun start in 2008, een steile groei te realiseren. Vandaag telt het bedrijf 56 medewerkers en sloot het afgelopen boekjaar af met een omzet van 13 miljoen euro. Het afgelopen jaar werd het bedrijf regelmatig gelauwerd met prijzen, waaronder ’Meest Beloftevolle Onderneming van het Jaar’ (EY) of ’Snelst groeiend bedrijf ’ (Deloitte Technology Fast 50).

Daan De Wever, Managing Director en mede-oprichter van Destiny: ”Binnen de vandaag sterk gefragmenteerde cloud en telecom markt hebben wij de duidelijke en sterke ambitie om de aankomende consolidatiegolf te leiden. Destiny heeft dan ook concrete plannen om op korte termijn (internationale) overnames te doen. Mede door deze heel gerichte overnames willen we binnen 4 jaar een jaaromzet van 100 miljoen euro realiseren.”

Hij vervolgt: ”We zijn dan ook verheugd met de steun van Mentha Capital als financiële partner die eveneens over de nodige expertise beschikt om onze korte termijn ambities mee te realiseren.”

Edo Pfennings, Partner bij Mentha Capital: ”Wij zijn zowel overtuigd van het groeipotentieel en verdere ontwikkelingen binnen de cloud internet- en telecommarkt als van de belangrijke rol die Destiny, als jong en innovatief bedrijf, hierin speelt. Daarom ondersteunen wij hen graag met het nodige kapitaal en de expertise om hun ambities concreet te maken.”

Met services bij meer dan 1500 klanten op meer dan 5000 locaties dankt Destiny zijn groei als cloud telecomoperator aan de service-gerichtheid, flexibiliteit en voortdurende uitbreiding van kwalitatieve diensten. Momenteel levert Destiny diensten als vaste (VoIP) en mobiele telefonie, Unified Communications en cloud-diensten rondom security en administratie.

De oprichters Daan en Samuel De Wever en het huidige management blijven significant aandeelhouder van het bedrijf en staan garant voor de verdere kwalitatieve en service gerichte uitbouw van het bedrijf.

Schrijf je in op deze blog

Ontvang het laatste nieuws over cloud telecom, technologie en ondernemen. Onze inzichten krijg je er gratis bij.

Delen op
 Tags
,
Zoeken op deze blog
Schrijf je in op deze blog

Ontvang het laatste nieuws over cloud telecom, technologie en ondernemen. Onze inzichten krijg je er gratis bij.

Anderen lazen ook

14 oktober 2019

Traditionele Cloud Telecom spelers voldoen niet langer aan de wensen van de markt en hun werknemers. EASI en Destiny, twee Belgische aanbieders van veilige clouddiensten op de B2B markt, bundelen hun krachten in een strategisch partnership. De samenwerking wordt, naast een sterke strategische en technologische overeenkomst, gesloten op basis van de gemeenschappelijke waarden en een opvallende cultural fit.

25 april 2015

Samuel neemt voor zijn ondernemerschap de JCI Award in beslag.

08 mei 2019

Destiny aast op de top van de Nederlandse zakelijke telecommarkt. De overnames van Motto begin vorig jaar en DSD Business Internet deze maand zijn daarin belangrijk.