Destiny versterkt positie in Brussel en Wallonië met overname van Belgium Telecom

21 maart 2019 - Destiny - Bedrijfsbeheer, Destiny in de pers

Acquisitie kadert in verdere consolidatie op de Belgische markt

Brussel, 21 maart 2019 – Destiny, de Belgische aanbieder van cloudcommunicatieoplossingen voor innovatieve ondernemingen, heeft Belgium Telecom overgenomen*.  Destiny vergroot hiermee, na de eerdere overname van Ergatel in 2016, opnieuw zijn klantenbestand in het Brusselse en Franstalige landsgedeelte. Beide bedrijven hebben al zes jaar een strategisch partnership en uitstekende samenwerking.

Joachim Lauwers, Managing Director België van Destiny: “Naast een uitbreiding van ons klantenbestand in Brussel en Wallonië, brengen we met deze overname 35 jaar ervaring in telefoonsystemen en IT aan boord.  Door onze krachten te bundelen versterken we tevens het dienstenaanbod van beide partijen en kunnen we alle Belgium Telecom klanten een volledige one-stop-shop oplossing in de cloud aanbieden.  Bovendien staan we samen nog sterker om de huidige versnelling in de markt naar cloudcommunicatieoplossingen mee te kunnen sturen.  Volgens recente prognoses** zou telefonie in de cloud binnen vijf jaar immers goed zijn voor 30 procent van de zakelijke markt, tegenover vijf procent vandaag.”

Destiny heeft in 2019, naast de versterking van zijn lokale positie, ook verdere internationalisering op de agenda staan.  Het verwacht hierover binnenkort ook een volgende stap te kunnen aankondigen.

*  van de NV Altaïr en zijn aandeelhouder Benoît Rousseaux
**Belgium Cloud Communications Report 2018, Cavell Group

                        ———
Over Belgium Telecom

Belgium Telecom heeft meer dan 35 jaar ervaring in het leveren van telecomdiensten aan Belgische KMO’s. Dankzij een uitgebreide kennis, leveren zij complete en flexibele oplossingen op vlak van telefoniesystemen (VoIP, UC, Telecommuting). Het bedrijf hecht een grote waarde aan een kwalitatieve installatie en onderhoud van hun producten, zodat zij de beste service kunnen leveren aan elke klant.

Over Destiny

Destiny, opgericht in 2008, is een aanbieder van cloudcommunicatieoplossingen en richt zich vooral op kleine en middelgrote innovatieve ondernemingen. Met 150 medewerkers, verspreid over België en Nederland,  en een jaaromzet in 2018 van 42 miljoen euro groeide het telecombedrijf uit tot de snelst groeiende cloud- en telecomspeler in de Belgische B2B-markt.
Met het Destiny cloudinteractieplatform kunnen bedrijven vanaf elke plaats en met elk toestel efficiënter communiceren, aangezien telecom en IT in de achterliggende architectuur naadloos in elkaar overvloeien. Daardoor biedt Destiny zeer flexibele en schaalbare oplossingen aan, die perfect zijn aangepast aan de huidige behoeften van de klant én aanpasbaar zijn aan toekomstige behoeften.
Het eigen Destiny-netwerk garandeert snelheid en doorgedreven service voor de meer dan 12.000 professionele klanten, waaronder gereputeerde bedrijven als Cevora, Democo, DPD, Ecover, Gabriëls, Interparking, Katoen Natie, McDonald’s, Standaard Boekhandel, Würth en ZEB. 

Schrijf je in op deze blog

Ontvang het laatste nieuws over cloud telecom, technologie en ondernemen. Onze inzichten krijg je er gratis bij.

Delen op
Zoeken op deze blog
Schrijf je in op deze blog

Ontvang het laatste nieuws over cloud telecom, technologie en ondernemen. Onze inzichten krijg je er gratis bij.

Anderen lazen ook

25 oktober 2018

Van harte gefeliciteerd aan het BIPT. Ontdek de videoboodschap van onze CEO Daan.

23 maart 2018

Destiny, aanbieder van cloudcommunicatie-oplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen, lanceert SmartMobile.

24 februari 2015

Destiny benoemt Daan De Wever als nieuwe Managing Director.