Vast en mobiel internet

U bent altijd geconnecteerd met ons razendsnelle internet, waar u ook bent.

Ons netwerk is één van de meest betrouwbare in Europa.

Internet is niet meer weg te denken uit uw professionele omgeving. Locatieonafhankelijk werken? Videoconferencing? Streaming? Het zijn voorbeelden van toepassingen die snel en betrouwbaar internet vereisen. Als netwerkonafhankelijke provider bieden we dan ook de beste SLA’s aan. Ongeacht uw locatie.

Een internet oplossing as it should be?

Bel mij

Enkele belangrijke voordelen

Schaalbaar en betaalbaar

Niet alleen de technologie evolueert. Ook uw behoeften veranderen met het aantal gebruikers en toepassingen. Daarom vinden we dat de snelheid en capaciteit van uw internet schaalbaar moet zijn, net zoals de kostprijs (berekend naar Europese normen).

Veiligheid voor alles

Veiligheid is een absolute must. We zorgen dan ook voor een volledige bescherming van uw data en online infrastructuur.

24/7 dienstverlening

U kunt dag en nacht rekenen op onze helpdesk. Bovendien zijn online rapportage en onbeperkt dataverbruik inbegrepen in onze internetdiensten.

DEZE MERKEN DEDEN AL BEROEP OP DESTINY

Deze dienst is onderdeel van onze geïntegreerde oplossingen

Integra

Integra biedt oplossingen op maat voor innovatieve grotere of meer complexe organisaties. Dit met Destiny als challenger en gids aan uw zijde.

SmartFit

Smartfit biedt flexibele formules, perfect afgestemd op uw behoeften. Uiterst geschikt voor innovatieve bedrijven tot 50 werknemers.

SmartMobile

Met SmartMobile heeft u alle functionaliteiten van een telefooncentrale op zak, waar u ook werkt. U bent overal bereikbaar via één vast zakelijk nummer en mist nooit meer een belangrijke oproep.