Internet

Betrouwbaar, razendsnel en schaalbaar.

Ons netwerk is één van de meest betrouwbare in Europa.

Als netwerkonafhankelijke provider kunnen we de beste SLA’s aanbieden, wereldwijd. Locatieonafhankelijk werken, videoconferencing en streaming, Internet of Things,… zijn slechts enkele voorbeelden van toepassingen die een snel en betrouwbaar internet vereisen.

Een internet oplossing as it should be?

Bel mij

Enkele belangrijke voordelen

Schaalbaar en betaalbaar

Niet alleen de technologie evolueert, ook uw behoeften veranderen met het aantal gebruikers en toepassingen. Daarom vinden we dat de snelheid en capaciteit schaalbaar moet zijn, net als de kostprijs (berekend naar Europese normen).

Veiligheid voor alles

Veiligheid is een absolute must. We zorgen dan ook voor een volledige bescherming van uw internet data en infrastructuur.

24/7 dienstverlening

Ook deze dienst wordt 24/7 ondersteund door onze helpdesk. En onze internetdiensten voorzien standaard in online rapportage en onbeperkt dataverbruik.

DEZE MERKEN DEDEN AL BEROEP OP DESTINY

Deze dienst is onderdeel van onze geïntegreerde oplossingen

Integra

Integra biedt oplossingen op maat voor innovatieve grotere of meer complexe organisaties. Dit met Destiny als challenger en gids aan uw zijde.

SmartFit

Smartfit biedt flexibele formules, perfect afgestemd op uw behoeften. Uiterst geschikt voor innovatieve bedrijven tot 50 werknemers.