Het internet is niet meer weg te denken in de dagdagelijkse werking van je bedrijf. Anderzijds blijkt uit onderzoek dat 1 op de 13 website-opzoekingen leidt tot malware. Hoe zorg jij ervoor dat je medewerkers veilig surfen en dat jij controle houdt over hun surfgedrag? Destiny zorgt samen voor jouw webbeveiliging. Ontdek onze ultieme bescherming.

Het surfgedrag bepalen – waar je ook bent

Werken zonder internet is ondenkbaar. Je werknemers streamen video’s vanuit de thuisomgeving of werken verder in een café tussen twee vergaderingen door. Toegang tot het internet is een must, ongeacht via welke wifi – beveiligd of onbeveiligd. Cybercriminelen zijn actief gericht op dit webverkeer, omdat werknemers zich buiten hun beveiligde bedrijfsomgeving bevinden. Het vergrendelen van gebruikers hun toestellen is geen optie, want zij eisen de vrijheid om cloud applicaties en toestellen te gebruiken. Daarom is een goede bescherming van je medewerkers en hun surfgedrag belangrijk.

Webbeveiliging als extra laag

Destiny Web Beveiliging  legt de extra laag boven de next generation firewalls. Deze laatste doen uitstekend werk bij het segmenteren van netwerken en controleren van gebruikerstoegang tot specifieke locaties. Door de de nieuwe bedreigingen van vandaag hebben deze firerwalls beperkingen. Firewalls worden vertraagd wanneer ze gecodeerd verkeer inspecteren voor geavanceerde bedreigingen, wat de surfervaring van werknemers kan belemmeren. Destiny Web Beveiliging  voorziet verschillende features tegen dit soort bedreigingen, zodat er geen enkele impact is op de performantie en het beleid van de IT in het bedrijf.

 

De eigenschappen van Destiny webbeveiliging

Authenticatie

Eén authentificatie platform in de cloud voor het gebruik van het web voor alle gebruikers, waar ze ook zijn.

URL-filtering

Kies zelf welke URL’s verboden en toegestaan zijn voor je werknemers via malware scanning en analytics voor webtrafiek in real time. 

Web isolatie

Isoleer de verdachte webpagina, die je werknemers betreden en test deze in een veilige omgeving alvorens toegang te geven.

Data Loss Prevention

Dwing gegevensbeveiliging en compliance beleid af en dit op alle type toestellen en over alle applicaties heen, inclusief O365.

Cloud Access Security Broker

Identificeer welke cloud apps er gebruikt worden door je collega’s en beheer deze op een veilige manier (Shadow IT).

 

Waarom kiezen voor Destiny Web Security?

Vermijd malware

Leg de extra laag over webtoegang en applicaties, zodat werknemers van overal veilig surfen zonder de gevaren van aanvallen.

Beheer surfgedrag

Beslis via een IT-beleid welke toegangsmogelijkheden collega’s hebben en onderwijs hen voor de gevaren van cyber attacks.

Geef vrijheid

Laat collega’s zelf kiezen waar en wanneer ze werken én met welke applicaties. Maar identificeer en (h)erken de gevaren.

Meer weten?

Deze klanten surfen veilig dankzij Destiny web beveiliging