Telefonie

Voordelig bellen aan de hoogste kwaliteit. Ongeacht de technologie of type telefooncentrale.

Lagere tarieven en minder vaste kosten.

Door het gebruik van ons eigen Europees netwerk kan u aanzienlijk besparen op uw gespreks- en vaste kosten. En u hoeft geen extra investeringen te doen: onze oplossingen functioneren met elke technologie (ISDN of SIP) en centrale.

Een telefonie-oplossing as it should be? 

Bel mij

Enkele belangrijke voordelen

De beste technologie en hoogste kwaliteit

Door onze technologieonafhankelijkheid en het analyseren van uw behoeften kunnen wij u de beste verbindingen en lijnen adviseren. Zodat u kan genieten van de voordeligste oplossing, zonder in te boeten aan kwaliteit of betrouwbaarheid.

Een perfecte service

Met ons eigen netwerk kunnen we u strikte SLA’s aanbieden. Bovendien kan u beroep doen op een 24/7 helpdesk en een eigen account managementteam. En van uw telecomkosten krijgt u één overzichtelijke factuur.

Eenvoudig omschakelen

Na een eerste analyse, adviseren we u een oplossing met offerte. Die maakt de mogelijke kostenbesparing meteen duidelijk. En dan is de keuze aan u. Uw telefoonnummers blijven onveranderd, maar u geniet wel van een efficiënter systeem aan een lagere prijs.

DEZE MERKEN DEDEN AL BEROEP OP DESTINY

Deze dienst is onderdeel van onze geïntegreerde oplossingen

Integra

Integra biedt oplossingen op maat voor innovatieve grotere of meer complexe organisaties. Dit met Destiny als challenger en gids aan uw zijde.

SmartFit

Smartfit biedt flexibele formules, perfect afgestemd op uw behoeften. Uiterst geschikt voor innovatieve bedrijven tot 50 werknemers.