Destiny lanceert Destiny Cloud Connect

20 June 2016 - Destiny - Cloud, In the press

Destiny biedt bedrijven een veilige toegang tot Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google en Softlayer

Destiny, de Belgische cloud telecomoperator, lanceert Destiny Cloud Connect, een veilige en hoogwaardige netwerkverbinding met publieke cloud omgevingen.

Hierdoor krijgen bedrijven, via een veilige, hoogwaardige netwerkverbinding, toegang tot Microsoft Azure, Office 365, Amazon Web Services, Google en Softlayer. Dankzij deze dienst ondersteunt Destiny het innovatie- en concurrentievermogen van Belgische bedrijven.

Naarmate bedrijven de transitie naar de cloud maken, groeit hun behoefte aan een toegewijde en betrouwbare toegang tot publieke cloud diensten. Aangezien Destiny Cloud Connect geen gebruik maakt van het openbare internet, biedt het klanten een hogere betrouwbaarheid en snelheid, lagere latency en een betere beveiliging dan de typische internetverbindingen.

Daan De Wever, Managing Director en mede-oprichter van Destiny: ”Als nummer 1 challenger op de Belgische bedrijvenmarkt zijn wij verheugd om Destiny Cloud Connect aan ons Cloud Ecosysteem tot te voegen. Wij stellen Belgische bedrijven hierdoor in staat om op een veilige en betrouwbare manier de stap te zetten naar de cloud.”

Subscribe to our blog

Receive our newsletter to stay on top of the latest posts.

Share on
Search on this blog
Subscribe to our newsletter now

Keep up to date with the latest news in cloud telecom, technology and business.

People Who Read This Article Also Read...

05 April 2019

Acquisitie versterkt positie op Nederlandse markt en kadert in ambitie om uit te groeien tot een Europese onafhankelijke virtuele operator

25 October 2018

We would like to thank and congratulate the BIPT with a video message from Daan (CEO). Happy birthday again!