Destiny: Cloud en mobiel aan basis van UC

29 octobre 2019 - ChannelConnect - Cloud

CEO DAAN DE WEVER VAN DESTINY OVER HET NIEUWE CLOUDPORTFOLIO

Destiny doet al enige tijd van zich spreken. Het Belgische bedrijf doet aan de lopende band overnames en deze zomer weer: Ozmo, Fuzer en Escaux. De visie achter de overnames is duidelijk. “Partners moeten zakelijke communicatie kunnen leveren aan klanten op de manier en voor de prijs die bij hen past”, aldus CEO Daan De Wever.

 

 

De transformatie van bedrijven naar de cloud ligt ten grondslag aan de visie van CEO Daan De Wever. Dus wil hij alle directe en indirecte dienstverlening kunnen aanbieden via eigen platforms en met eigen tooling. “Macro-economische rapporten wijzen allemaal op een groei van clouddiensten. Nederland wordt op dat vlak gezien als een zeer volwassen markt, maar het mkb gebruikt vooral hosted telefonie. Dat is natuurlijk niet meer dan een telefooncentrale op een andere locatie, met dezelfde features en een ander prijsmodel. Bedrijven betalen weinig voor veel maar het is niet de beloofde transformatie van organisaties naar de cloud.”

Originele bron : ChannelConnect

Inscrivez-vous à notre blog

Recevez notre newsletter pour rester au top des derniers posts.

Partager sur
 Tags
Rechercher sur ce blog
Inscrivez-vous dès maintenant à notre lettre d’information

Restez informé des toutes dernières actualités sur les télécommunications, la technologie et l’entreprenariat sur le cloud.

Articles intéressants

18 juin 2019

Destiny a procédé à l’acquisition de la société néerlandaise OZMO cloud communications. OZMO est spécialisée dans les solutions de communications cloud destinées au marché des PME, solutions qu’elle propose par le biais de partenaires télécoms et IT professionnels.

16 mars 2018

Cette acquisition débouche sur la plate-forme de distribution cloud la plus avancée du Benelux

01 décembre 2017

Destiny a acquis IT101 et Meritel. Ces deux acquisitions s'inscrivent dans le cadre des ambitions de croissance de la société.