Privacy Statement - solliciteren bij Destiny

PRIVACY POLICY VOOR DESTINY NV, EIGENAAR VAN HTTPS://WWW.DESTINY.BE

Wanneer je reageert op onze vacatures wil je niet dat je gegevens zomaar gebruikt worden voor processen waarvan je geen weet hebt of dat ze zomaar op straat komen te liggen. Daarom doen we er alles aan om jouw privégegevens ook echt privé te houden en informeren we je graag wat er met je gegevens gebeurt.

Destiny slaat je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. En daar blijven ze ook. We geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. Alleen derden die ons helpen met het vinden van nieuwe collega’s hebben soms toegang nodig tot (delen van) je gegevens. We zorgen ervoor dat deze derden zorgvuldig met je informatie omgaan en zich houden aan alle regels.

Wat willen we van je weten?

Om je sollicitatie zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we wel eerst gegevens van je nodig:

  • Contactgegevens (naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres etc.) We nemen graag snel persoonlijk contact met je op over je sollicitatie. Ook krijg je een e-mail ter bevestiging van je sollicitatie.
  • BeschikbaarheidWe willen graag weten hoeveel uur per week je beschikbaar bent.
  • Opleiding en werkervaringDit staat mooi op je CV. Overigens is het niet verplicht om je CV te uploaden.

Verder gebruiken we jouw gegevens voor het volgende:

  • Vinden van nieuwe collega’sJe kunt direct op onze vacatures reageren. Ook kun je met ons bellen, mailen, facebooken en chatten. Om te zorgen dat je verhaal niet twee keer verteld hoeft te worden, onthouden we het. We bewaren ook welke vacatures je hebt bekeken en je gegevens van eerdere sollicitaties. Ook als je niet direct onze nieuwe collega wordt. Want misschien zijn we in de toekomst wel naar jou op zoek. We bewaren je persoonsgegevens daarom maximaal 1 jaar na afloop van de sollicitatieprocedure.
  • SollicitatieDoor je sollicitatie ontvangen wij jouw persoonlijke gegevens. Naam, adres, geboortedatum, email en telefoonnummer. Verder geef je door het insturen van je sollicitatie toestemming aan ons om een online screening uit te voeren als onderdeel van de sollicitatieprocedure (o.a. LinkedIn etc.).
  • VerbeteringOm onze website nog beter te maken gebruiken we gegevens van jouw bezoek aan onze site en jouw eventuele sollicitatie. Verder willen we weten hoe de afhandeling van een sollicitatie ging. Daarom verzamelen we gedrag van bezoekers en sollicitanten. Dit doen we door unieke bezoeken te registreren, met alle activiteiten die daarbinnen plaatsvinden. Denk hierbij aan het bekijken van vacatures, ergens op inzoomen of op links klikken. Natuurlijk gaan we altijd netjes met je gegevens om. Soms voert een ander deze checks voor ons uit. Die houdt zich dan ook aan de privacyregels.

Vragen?

Heb je vragen, opmerkingen of klachten over de bescherming van je persoonsgegevens? Of wil je bezwaar aantekenen tegen het gebruik van je gegevens door Destiny? Dan kun je een e-mail sturen naar privacy@destiny.be. Houd er rekening mee dat in sommige gevallen Destiny om aanvullende informatie kan vragen om je identiteit deugdelijk vast te stellen.