Destiny Marketing tools

Samen gaan voor tevreden klanten

Met deze pagina willen we onze partners beter ondersteunen door het aanbieden van marketing tools en materiaal. Zo kunnen we niet alleen samen onze klanten beter bedienen, maar ook samen sterker staan op de markt voor toekomstige klanten. Hieronder volgt een korte omschrijving wat de type marketing materialen inhouden. U kan deze via onderstaand formulier bestellen. Versturen van uw aanvraag betekent GEEN onmiddelijke bestelling. U zal eerst gecontacteerd worden om de bestelde zaken te confirmeren.

Brochures

Dit zijn commerciële brochures om uw klanten kort en krachtig de verschillende concepten van Destiny duidelijk te maken.

We onderscheiden twee soorten brochures:

 1. Algemene branding brochures
  Standaard brochure met Destiny logo.
 2. Partner branding
  Standaard brochure met Destiny & Partner logo

Technische product sheets

Dit zijn commerciële en technische product sheets, die perfect weergeven wat de verschillende SmartFit pakketten inhouden.

We onderscheiden twee soorten brochures:

 1. Algemene branding product sheets
  Standaard product sheet met Destiny logo
 2. Partner branding
  Standaard product sheet met Destiny & partner logo

Roll-ups

Ook hier bieden we twee soorten Roll-ups aan:

 1. Algemene Destiny roll-ups
 2. SmartMobile Destiny roll-ups

Mailings

We helpen u ook graag met uw mailing campagnes. Er zijn twee  manieren van werken:

 1. Destiny Mailing
  Destiny voorziet de mailing design, inhoud en uitvoering via onze mailing software. Leads worden automatisch naar uw e-mail adres gestuurd. De partner voorziet zijn/haar logo en de mailing lijst.
 2. Partner Mailing
  Destiny voorziet de mailing design. De partner voorziet de inhoud en uitvoering via zijn eigen mailing software. De partner voorziet ook zijn/haar logo.

Business Cards

Dit zijn de Destiny visitekaartjes, aangevuld met uw contact gegevens. U wordt als het ware benoemd als Destiny partner.

Co – marketing acties

Wij helpen graag bij het opzetten van co-marketing acties, waarin we beide een win-win situatie kunnen genereren. Deze events moeten natuurlijk meer in detail besproken worden. Voorbeelden zijn: seminaires, events, cold calling acties, direct mailing,…

Ideeën kunnen steeds in opmerkingen toegevoegd worden.

Algemene voorwaarden Marketing Materiaal Destiny

 • Partners voorzien zelf de GDPR compliance met betrekking tot het versturen van mailings naar de lijsten die zij voorzien. Destiny is niet verantwoordelijk voor onrechtsgeldige verstuurde mailings.
 • Grotere aantallen kunnen steeds besproken worden. Hiervoor kan u uw Destiny Partner Account Manager contacteren.
 • Voor vragen of opmerkingen omtrent de inhoud van het marketing materiaal, kan u terecht bij onze Marketing Manager Hylke Huys of bij uw partner account manager.

Vriendelijke groeten, Het Destiny Partner Team

 • Prijs: 0,00 € Aantal:
  De Business Cards zullen worden besteld met de naam vermelding van de persoon die het formulier heeft ingevuld. Indien anders gewenst, gelieve dit in de opmerking te noteren.
 • Sleep bestanden hierheen of
   Logo en/of mailing lijst upload
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.