Destiny SmartMobile, dat we daar niet eerder aan gedacht hebben!

Efficiënt samenwerken met je mobiele én vaste collega’s? Je klanten altijd te woord staan? Met SmartMobile is iedereen binnen je organisatie bereikbaar op één vast zakelijk nummer- zelfs op verplaatsing.

Waarom kiezen voor SmartMobile?

Je krijgt slimme tools die jouw organisatie én je medewerkers als gegoten zitten.

Betere samenwerking

Eén tijdbesparend mobiel cloud-interactieplatform voor al je medewerkers en vestigingen.

Betaal alleen wat je gebruikt

Kies het juiste pakket in functie van je profielen en behoeften. Zo betaal je voor een exact aantal gebruikers.

Hogere productiviteit

Werknemers zijn niet langer gebonden aan hun bureau, maar werken waar zij hun job het efficiëntste doen.

Welke vast-mobiele cloud telecomoplossing op maat past het best bij je organisatie?

Met de SmartMobile-calculatietool breng je de telecomprofielen van al je medewerkers in kaart. Zo kies je de juiste vast-mobiele integratieoplossing, en ken je meteen jouw maatwerkbudget.

Wat zeggen gebruikers over SmartMobile?

“SmartMobile maakt het makkelijker om sterke profielen aan te trekken. Onze werknemers kunnen eenvoudig van thuis of een andere locatie werken, waardoor er een goede balans is tussen werk en privé.”
“Dankzij de cloud-oplossing weet ik dat alles veilig wordt beheerd en kan ik me toeleggen op mijn kerntaken. Bovendien ben ik minder tijd kwijt aan het opleiden van gebruikers, doordat het platform heel gebruiksvriendelijk is.”
“SmartMobile is een handige én goedkope oplossing. Ik weet precies hoeveel elke user verbruikt en wat me dat kost. Daardoor kan ik makkelijk budgetteren. Er is nu ook maar één factuur voor alle telecommunicatie, wat heel overzichtelijk is.”
“Dankzij SmartMobile zijn we altijd bereikbaar voor klanten. Als iemand in meeting zit en de telefoon niet kan opnemen wordt de oproep automatisch doorgeschakeld naar ons interne salesteam. We missen dus geen telefoontjes meer en beantwoorden de vragen van onze klanten sneller.”

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Eenvoudig op de hoogte blijven van interessante artikels of de laatste nieuwtjes in de wereld van Destiny, telecom, technologie en ondernemen? Schrijf je in en blijf up-to-date!