Samen gaan voor tevreden klanten.

Door onze nauwe samenwerking met meer dan 250 ICT-bedrijven en consultants, voorzien we in een Cloud platform met totaaloplossingen voor innovatieve ondernemingen.

Samen met u als partner hebben we de ambitie en overtuiging om de beste dienstverlening aan te bieden en een ultieme klantervaring neer te zetten.

 

Verbreed de horizon van uw klanten

Actief in de B2B ICT-markt ? Destiny biedt een uniek Cloud platform aan, zodat u en uw klanten kunnen groeien in een snel veranderende digitale wereld.

Zowel met Smartfit als Integra, beschikt u over een modulair dienstenpakket dat uw business model ondersteunt.

 

Referral partners

U kan ons als partner introduceren bij uw klanten en er voor zorgen dat zij de juiste Cloud oplossing krijgen. Onze contactpersoon en experten zorgen voor de volledige ondersteuning en installatie. En u houdt er een tevreden klant aan over. Klaar voor de digitale uitdagingen van morgen.

Resellers

U kan eenvoudig uw aanbod aan diensten uitbreiden met de integratie van een deel of van alle Cloud oplossingen van Destiny. Deze zijn beschikbaar als co-branded of als white label-product. In dit geval beheert u zelf de volledige sales en projectcyclus. Wij zorgen voor advies en de achterliggende infrastructuur.

DEZE MERKEN WERDEN AL PARTNER VAN DESTINY

Wij verwelkomen …

Doorheen de jaren werd het partnerprogramma van Destiny uitgebreid en versterkt met nieuwe leden die dankzij hun ervaring en bedrijfscultuur perfect passen bij onze groeiambitie en filosofie. Onze partners bestaan intussen uit:

  • IT-systeemintegratoren en providers van IT-oplossingen
  • Value-added resellers
  • Bedrijven met een B2B-dienstverlening
  • Fabrikanten van netwerkmateriaal
  • Agenten en onafhankelijke consultants