This is Our Destiny

Onze Positionering

Destiny biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel.

Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar.

Zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

Cloud Telecom as it should be.

 

Ons team

Destiny is een challenger, en bestaat uit een ambitieus dynamisch team van mensen die vooruit denken.

Deze mensen beheersen de technologie, maar denken klant- en service gericht.

Een team dat niet bang is van een uitdaging, op of naast de werkvloer!

Uiteraard wordt dit team geleid door mensen met de nodige ervaring, dezelfde passie en dezelfde klantgerichte mindset.

Daan De Wever CEO Founder

Daan De Wever  (1980) is samen met zijn broer Samuel één van de oprichters van Destiny. Naast een succesvol ondernemer is hij ook mede-oprichter van Belgian Network Solutions en maakte hij in 2004 deel uit van de start van Infranea, een constructie engineering bedrijf gespecialiseerd in 3D engineering.

Samuel De Wever Chief Technology Officer & Founder

Samuel De Wever (1986) is als jongere broer van Daan de mede-oprichter van Destiny. Samuel heeft ondanks zijn jongere leeftijd reeds een succesvolle loopbaan als ondernemer achter de rug in de Belgische ICT industrie. Voor Destiny stichtte hij als 16-jarige Belgian Network Solutions, een multi-niche data center dienstenbedrijf.

Dominique Vercammen Chief Financial Officer

Dominique Vercammen (1960) behoort tot het Destiny team sinds 2013. Dominique heeft meer dan 30 jaar ervaring in verschillende executive financiële functies, o.a. bij Groupe AG, CERA, LVH/BMZ. Dominique was ook actief als Financieel Manager voor Icos Vision Systems, een succesvol snelgroeiend bedrijf dat ook naar Nasdaq/Euronext werd gebracht.

Joachim Lauwers Chief Operational Officer

Joachim Lauwers (1975) is werkzaam bij Destiny sinds 2013. Voorheen was hij Country Manager voor Certipost/Basware. Ook bekleedde hij executive management functies in marketing en sales bij bedrijven zoals Versatel, KPN en Mobistar.

Christophe Reynaert Managing Director IT101

Christophe Reynaert (1972) heeft 15 jaar ervaring in Cloud Security. Hij is oprichter van IT101, dat een service ontwikkeld heeft om bedrijven te ondersteunen bij Email-Web-Endpoint Security en Compliancy. Hiernaast is Christophe een gepassioneerde ondernemer die bij Netsociety, News Monkey en Pharma United als investeerder of hands on ondernemer ondersteuning heeft geboden.

We groeien snel, en we willen je graag verwelkomen.